Naturlig bröstförstoring

Bröstförstoring har blivit ett svar för många kvinnor att öka självkänslan och förändra självbilden så de upplever sig själva som mer kvinnliga och åtråvärda. Vissa väljer utan att tveka att genomgå en bröstförstorande operation – trots de risker som trots allt alltid finns. Även med kompetent klinik och skicklig kirurg kan en operation gå fel på grund av individuella skäl; kroppen stöter bort silikonmaterialet eller läkprocessen misslyckas.

Och ärren blir man aldrig av med och i sig har man ett främmande föremål som inte helt är en själv.
Många andra söker därför efter en möjlighet att åsamka en naturlig bröstförstoring.

Ett medel som ofta kommer fram i diskussioner om naturlig bröstförstoring är Pueraria Mirifica. Detta är en ört som skördas i norra delarna av Thailand och har enligt tradition en förmåga att förstora bröst helt naturligt. Pueraria Mirifica innehåller naturligt förekommande, icke hormonella växtöstrogener. På så sätt ger Pueraria Mirifica en naturlig bröstförstoring.

Det finns många olika produkter innehållande Pueraria Mirifica för naturlig bröstförstoring. Vanligast är kapslar, kräm och serum. Kapslar är den populäraste och effektivaste behandlingen för naturlig bröstförstoring. Om man vill ha större och även fastare bröst är kräm samt serum ett bra alternativ.
Pueraria Mirifica har visat sig ge en naturlig bröstförstoring – men man ska även vara medveten om att andra effekter av örten är ökad hårväxt samt ökad aptit. Detta är två faktorer som man måste ta med i beaktande innan man påbörjar behandlingen. Ökad hårväxt – på hela kroppen – samt ökad aptit, är inga effekter som en västerländsk kvinna brukar önska sig.

Man ska också vara medveten om att det inte har bevisats vetenskapligt i kliniska test att dessa effekter verkligen uppstår av Pueraria Mirifica. Många försäljare hävdar detta och det är alltså inte sant. Den amerikanska handelskammaren bedriver rättsliga tvister med flera sådana försäljare för att få dem att ta bort den informationen från sin marknadsföring.

Att örten ger en naturlig bröstförstoring är dock klart – vetenskapligt bevisat eller ej – men medlet säljs i en bransch där mycket svindleri existerar. Så om någon ljuger om den vetenskapliga bevisningen, kan man då vara säker på vad man får?