Macrolane bröstförstoring

Bröstförstoring med hjälp av Macrolane är ett mycket bra alternativ om det är mindre förändringar man vill åstadkomma. I första hand används dock inte Macrolane till bröstförstoringar, utan andra plastiska korrigeringar på kroppen.

Macrolane är ett kroppseget gel som sprutas in för att åstadkomma kroppskonturering. Vanligt är att man med detta gel formar stuss, vader, bröstmuskler, armar, händer samt jämnar ut ojämnheter och ärr på kroppen.

När du gör bröstförstoring med hjälp av Macrolane behövs bara lokalbedövning. Ingreppet är naturligt, snabbt och enkelt. Du behöver vare sig narkos eller operation och du slipper stora ärr. Macrolane gelen sprutas in med hjälp av en smal kanyl. Ingångshålet tejpas sedan över och läker snabbt ihop. Man ser resultatet av behandlingen omedelbart.

Efter bröstförstoring med Macrolane följer en tid av läkning som är väldigt mycket lindrigare än vid konventionella bröstoperationer. När man annars kan behöva vara hemma från jobbet i flera veckor, kan man här gå direkt tillbaka till arbetet. Däremot skall man inte idrotta första veckan efter Macrolane bröstförstoring.
Macrolanebehandling passar om man vill ha en måttlig, naturlig förändring av kroppens konturer. Däremot passar inte Macrolane för injektion av allt för stora volymer. Så vill du ha betydande bröstförstoring är Macrolane inte sättet att göra det på. Man bör inte vara för mager eller ha dålig elasticitet i huden.
När du gör en bröstförstoring genom operation finns det en lång rad biverkningar som kan komma till följd. Med Macrolane är det vanligaste biverkningen ömhet i injektionsområdet de första dagarna. Sällsynta biverkningar är blåmärken och infektion. De kan dock förekomma.

Vid bröstförstoring med Macrolande lägger man inte gelen i själva bröstet utan under bröstkörteln.
Macrolane är ett naturligt ämne som innehåller hyaluronsyra. Det är ett ämne som förekommer naturligt i kroppen och bryts ner långsamt. Cirka hälften är borta efter ett år. Man gör påfyllning när man vill ha mer volym. Om man inte fyller på Macrolane efter en bröstförstoring är gelen helt borta efter några år. Det är alltså inte ett livsbeslut att göra en bröstförstoring med Macrolane, utan ett beslut som man kan ta om och om igen.