Bröstförstoring utomlands

Bröstförstoring kan vara väldigt betydelsefull för en del personer. Som den kvinna som förlorat ett bröst efter cancer eller fått annorlunda form på brösten efter sjukdom eller amning. De vill alla ha de bröst de en gång hade. Oftast får man finansiera en sådan bröstförstoring själv vilket kan kosta ända upp till 60 000 kronor. Man kan dock komma lite billigare undan om man gör sin bröstförstoring utomlands. Dock kan det gå illa om man inte hittar rätt klinik att göra sin bröstförstoring på utomlands. Därför är det viktigt att undersöka marknaden ordentligt först.

Det finns flera bra kliniker i Asien – men då tillkommer ju en ganska dyr resa dit. Vill du inte behöva resa så långt finns det även en del bra kliniker i våra granländer på andra sidan Östersjön.

I Estland hittar du till exempel ”The Health Clinic”. På The Health Clinic kan du göra bra och billig bröstförstoring utomlands. Kliniken för samman kirurger och specialister inom respektive specialistområden och har som mål att erbjuda de lämpligaste och mest professionella lösningarna inom kirurgiska behandlingar.
The Health Clinic utför alla plastikkirurgiska ingrepp på Estlands största privatklinik Fertilitas – plastik- och allmänkirurgi. Sjukhuset har den senaste tekniken och utrustningen.

Du kan även försöka ta dig längre söderut när du ska göra din bröstförstoring utomlands – till Polen. Till polen finns det en speciell resebyrå som specialiserat sig på medicinska resor till polen: Polmed Travel. Idealiskt alltså för den som vill göra bröstförstoring utomlands. Polmed Travel samarbetar med några av Polens främsta privatkliniker inom flera olika områden.

Om du ändå blev lockad av tanken på Asien då – om du skaffar dig bröstförstoring utomlands – detta kan ge dig en fantastisk semester samtidigt. Då finns här också en del alternativ.

Destination Beauty är en form av rådgivare och förmedlare av bröstförstoring och andra plastikoperation i utlandet – med fokus på Thailand. De lovar dig att du kan spara upp till 65 % på din operationskostnad. Utan att göra avkall på kvalitén. De hjälper till att planera resan, boka operation och finns även på plats med rådgivning i Thailand.

Så bröstförstoring utomlands kan vara din grej.