Bröstförstoring Umeå

Är du rädd att det inte ska gå att hitta en seriös och kompetent klinik som gör bröstförstoringar i Umeå. Då kan du sluta oroa dig. Även i Umeå finns det kliniker som gör bröstförstoring med god kunskap och lång erfarenhet.
Ta som exempel Läkarhuset norr, som är norrlands största klinik för privat plastikkirurgi. De är ett exempel på en klinik där du kan få bröstförstoring i Umeå. Varje år väljer ungefär 2 500 personer att utföra sin bröstförstoring, bröstförminskning, fettsugning, bukplastik, ögonlocksoperation, ansiktslyftning, laser- och injektionsbehandling hos Läkarhuset norr.

Klinikens moderna lokaler ligger vackert placerade alldeles intill Umedalens skulpturpark. En lugn och trygg miljö i historiska kvarter som de flyttade in i under 2008. Kliniken har två fullt utrustade operationssalar och en fräsch och bekväm avdelning för uppvakning med möjligheter till övernattning.
Inte nog med att du kan hitta en seriös klinik som gör bröstförstoring i Umeå – du kan hitta flera.
Ett annat exempel är MYDOCTOR. Detta är en av Norrlands största privata sjukvårdsgivare. Utöver bröstförstoring i Umeå servar MYDOCTOR Umeborna med en lång rad hälsorelaterade ingrepp som allmänkirurgi, estetisk kirurgi, urologi samt ortopedi. Under några års tid har de även haft vaccinationsverksamhet och är idag Norrlands största privata vaccinationsmottagning.

MYDOCTOR har avtal med de flesta försäkringsbolag i Sverige. Så har du en privat sjukvårdsförsäkring kan du vända dig hit vid behov.  MYDOCTOR hittar du i fräscha och väl anpassade lokaler i den s.k. Stenpaviljongen, centralt i Umeå. En intressant detalj är att i denna fastighet hade man redan för ett sekel sedan bedrivit kirurgi. Och nu har man startat upp den verksamheten igen. Cirkeln är sluten. Stenpaviljongen med bl.a. operationssal byggdes 1893 efter ritningar av Axel Kumlien.
Känner du att alternativen för bröstförstoring i Umeå är för få så finns det alternativ. Du kan ta dig ner till både Stockholm, Göteborg och Malmö och flera andra orter i Sverige. Vill du hitta samma kompetens till lägre pris kan du bege dig till Baltikum eller Polen där du hittar flera kompetenta kliniker som erbjuder bröstförstoring mycket billigare än i Sverige.
Kolla dock upp kliniken noga i förväg.