Bröstförstoring Malmö

Om du bor i Malmö och har bestämt dig för att göra den där bröstförstoringen, så vill du säkert få tips på seriösa kliniker i Malmö. För är det något som fått dig att tveka så är det säkert alla bieffekter som du hört om kan ske efter en bröstförstoring. Så vida du inte gör bröstförstoringen hos en kompetent klinik. Du går aldrig helt fri från risken för bieffekter som blödningar eller infektion. Men risken är väldigt mycket mindre om du gör din bröstförstoring hos en seriös och duktig klinik. Och sådana finns det som tur var i Malmö.

Ett exempel där du kan få kompetent bröstförstoring i Malmö är hos Scanstadkliniken.
Kliniken har 16 års erfarenhet av kosmetisk plastikkirurgi. Genom åren har de utfört över 2000 bröstoperationer – däribland många bröstförstoringar. De genomför bröstförstoringar i Malmö men har även mottagning i Köpenhamn i Danmark.

En annan mycket erfaren och ledande klinik som genomför bröstförstoring i Malmö är Akademikliniken som 2002 introducerade den första riktiga matematiska metoden för bröstförstoring med bröstimplantat. Denna metod utbildar de i sin tur kirurger från hela världen i. Efter det har de lagt in mer än 17 000 anatomiska s.k. “geléhallonimplantat”.

Sedan finns i Malmö även Tereskliniken Malmö Arena – som också genomför bröstförstoring. Tereskliniken Malmö Arena är en av Sveriges modernaste, mest topputrustade plastikkirurgiska kliniker. De erbjuder erfarna läkare och specialister inom plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar.

Känner du ändå att du vill ha fler alternativ än de kliniker som erbjuder bröstförstoringar i Malmö kan erbjuda så har du hel Köpenhamn bara en bro iväg. Och vill du ha lika hög kvalité men till mycket lägre pris kan du bege dig över östersjön. I Polen och Baltikum finns mångårig erfarenhet att ta emot patienter som vill genomföra bröstförstoring. De aktuella klinikerna är lika komptenta som de Svenska, men ingreppen kostar betydligt mindre.

Alternativet att resa till Thailand finns också. Då är det ännu billigare – och fortfarande samma kvalité. Men då tillkommer ju själva resan dit. Men med tanke på hur mycket du kan spara så är det nästan att resan betalar sig.