Bröstförstoring Göteborg

Om du bor i Göteborg och bestämt dig för att ta steget ut och slutligen göra bröstförstoring, då är det viktigt att du hittar en kompetent klinik i din närhet. En bröstförstoring är ett stort ingrepp och det är mycket som kan gå fel om man inte har full kompetens som kirurg. Bor du i Göteborg har du tillgång till flera kliniker i din närhet som har denna kompetens.

Kosmetisk Kirurgi AB grundades 1987 och är, som privatklinik, en av Sveriges största och modernaste inom kosmetisk kirurgi. Under åren har de utfört flera tusen skönhetsoperationer. Centrum för deras verksamhet finns i Falköping där behandlingar och skönhetsoperationer sker.
Men på filialerna i Stockholm, Göteborg, Linköping och Jönköping sker konsultation, återbesök och olika behandlingar. Du inleder alltså samtal och diskussioner i Göteborg och reser sedan till Falköping för den slutliga operationen. Efterbehandlingen kan du sedan göra på filialen i Göteborg.

Klinik 34 är ett annat alternativ för dig som vill göra bröstförstoring i Göteborg. De är Sveriges första klinik specialiserad på minimalinvasiv estetisk kirurgi och medicinsk hudvård. De erbjuder snabba behandlingar med naturliga långvariga resultat och med minimal återhämtningstid. Där hittar du även den senaste tekniken inom estetisk kirurgi, injektionsbehandlingar, hudföryngring och hårborttagning.

Du kan även vända dig till Art Clinic som bedriver högkvalitativ specialistsjukvård. Kliniken samarbetar med den offentliga sjukvården och ledande försäkringsbolag inom sjuk/hälsoförsäkringar. Flertalet av klinkens patienter är dock privata patienter.
Art Clinic är idag den ledande specialistkliniken i Västra Götaland och en av Sveriges största kliniker inom bl.a. estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. De finns i Göteborg, Halmstad. Uppsala, Varberg och i Jönköping.

Det finns givetvis fler alternativ till kompetent bröstförstoring i Sverige. Vill du resa lite längre får du genast fler goda alternativ. Är du redo att resa riktigt långt; som Baltikum, Polen eller till och med Thailand – hittar du inte bara lika stor kompetens, utan även ett mycket lägre pris. En bröstförstoring i Thailand kan bli ända upp till 80 % billigare än i Sverige. Och då kanske resan betalar sig. Om inte annat får du en fantastisk semester medan du vilar upp dig bland palmerna.